Van aardappel tot exoot: ons uitgebreide assortiment dagverse AGF

Van aardappel tot exoot: ons uitgebreide assortiment dagverse AGF

Of je nu de eigenaar bent van een restaurant of verantwoordelijk bent voor het ontbijtbuffet bij een hotel, een ding is zeker, je hebt een grote variëteit aan ingrediënten nodig om alle verschillende gerechten te maken. Hiervoor is het verstandig om een goede leverancier te hebben. Een horecagroothandel tilburg is bijvoorbeeld Boekel AFG. Een horecagroothandel beschikt over een ruim assortiment aan groenten, fruit en vele andere producten zoals decoratiebloemen en delicatessen. Hierbij gaat het om de veelgebruikte ingrediënten, maar ook de exotische soorten. De keuze is reuze!

Groenten en fruit in alle kleuren

Voor een ruim assortiment, hoef je niet verder te zoeken. Een horecagroothandel biedt gewassen aan in alle kleuren van de regenboog. Van veelvoorkomende soorten fruit, zoals appels, bananen en sinaasappels tot tropische vruchten als lychee, passievrucht en papaja. Wat je maar kunt bedenken, ze hebben het vast wel. Dit ruime assortiment biedt de chef-kok veel gelegenheid om te experimenteren met smaken en nieuwe combinaties te maken, die leiden tot spectaculaire gerechten. Dit is zeer geschikt voor een restaurant dat met de tijd mee wilt gaan. Ook zal het ervoor zorgen dat gasten sneller terug komen om het nieuwe menu uit te testen.

Kruiden zijn onmisbaar op een bord

Naast de hoofdingrediënten in een gerecht is er nog een onderdeel dat van groot belang is, namelijk kruiden. Kruiden geven veel smaak af aan de andere onderdelen van het gerecht, met name als het in een marinade gebruikt wordt. Het kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat een simpele aardappel opeens erg smakelijk wordt. Een teentje knoflook, wat geraspte gember of een takje Thijm, kan een groot verschil maken in hoe een maaltijd smaakt. Experimenteren met kruidencombinaties en gewassen uit specifieke regio’s kan goed uitpakken. Zo kan fruit, dat traditioneel veel gebruikt wordt als dessert, gecombineerd worden met pittige kruiden om een nieuwe sensatie te creëren.

0 reacties op “Van aardappel tot exoot: ons uitgebreide assortiment dagverse AGFVoeg die van jou toe →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *