Google shopping

Zo betaal je nooit meer teveel voor Google shopping

Google Shopping kan een ontzettend handige tool zijn, maar kent tevens een aantal nadelen ten opzichte van andere bedrijven. De Google CSS (hetgeen staat voor Comparison Shopping Service) is een tool waarmee klanten de prijzen voor een bepaald product tussen verschillende websites kunnen vergelijken, zodat je hiermee de laagst mogelijke prijs op de markt kunnen betalen voor het product dat je wilt hebben. De tool van Google kent echter een aantal problemen door de vele cookies die door Google worden gebruikt. Dit probleem kan worden verholpen door met partners van Google CSS in zee te gaan.

Het voordeel van vergelijken voor klanten

Het grootste voordeel dat het gebruik van prijsvergelijkingssites, zoals bijvoorbeeld Bigshopper, is natuurlijk het feit dat je hiermee sowieso de laagste prijs op de markt betaald. Dit is echter lang niet het enige voordeel. Zo kun je aan de hand van deze websites bijvoorbeeld ook zien dat een duur product dat jij regelmatig koopt, zoals een bepaalde shampoo, flink in de korting is gevallen, zodat je ook hiermee flink kunt besparen. Daarnaast zijn deze sites ook erg leuk om rond te kijken, aangezien er veel handige spullen te koop zijn die wederom voor de laagste prijs verkocht worden!

Het voordeel van vergelijken voor bedrijven

Voor de bedrijven die hun spullen op dit soort websites hebben staan zit er ook een groot voordeel aan het gebruik hiervan, mits zij natuurlijk de laagste prijs hebben. Door aanwezig te zijn op dit soort websites zal de klandizie op de website aanzienlijk stijgen, en daarmee de omzet natuurlijk ook. Daardoor kunnen deze bedrijven dan weer garanderen dat zij producten tegen de laagste prijs kunnen aanbieden. Hierdoor ontstaat een situatie die voor iedereen in het proces gunstig is, zeker voor jou als consument!

0 reacties op “Zo betaal je nooit meer teveel voor Google shoppingVoeg die van jou toe →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *